About Me

13 Haziran 2015 Cumartesi

Sürücüsüz park edebilen otomobil!

OynatBMW'den sürücüsüz park edebilen otomobil!BMW'nin yeni otomobili, lazerli farları ve fazlasıyla tam bir teknoloji makinesi!
Yeni BMW 7 Series, dokunmatik ekranları, lazer farları, hareketli denetimleri ve fazlasıyla teknolojiyle dolu bir otomobil.
7 Series'i satın alırken dilerseniz, yeni dokunmatik anahtarlığa da sahip olabiliyorsunuz. Bu anahtarlığı kullanarak otomobili uzaktan kontrol edip, otomatik park işlevini devreye almanız mümkün oluyor. Bu sırada sürücü koltuğunda kimsenin oturması gerekmiyor.
Dokunmatik ekranlı iDrive 5.0 sistemi, el hareketleriyle yönetilebiliyor. El hareketleriyle yapabilecekleriniz, sesi açıp kısmak gibi belirli işlevlerle kısıtlı. Otomobil, telefonu sesle kontrol etme özelliğiyle geliyor.
Bunlarla kalmayan 7 Series, 210km/saat hıza kadar sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan, şeridi takip edebiliyor. Otomobilin hızı, trafik işaretlerine göre otomatik olarak ayarlanıyor. Bununla birlikte yasal sebeplerden dolayı elinizi direksiyondan çekmemeniz gerekiyor.
Arka tarafta ise bir dizi lüks işleve sahipsiniz. Bir Samsung tablet yoluyla kendinize masaj yaptırmanız, farklı kokular arasından birini seçmeniz mümkün. Koltuk başlıklarının arkasında bulunan 10 inç'lik ekranlar, videoları Chromecast yoluyla kablosuz olarak oynatabiliyor. Sürpriz olansa otomobilin Android Car'ı veya Apple CarPlay'i desteklemiyor olması.
BMW 7 Series, 24 Ekim'de üç farklı motor seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Otomobilin başlangıç modelinin fiyatı, 82.000 euro olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder