About Me

9 Haziran 2015 Salı

Galaxy S6 Active, üç gün sonra satışta!


Samsung Galaxy S6 Active, üç gün sonra satışta!
Son zamanlarda birkaç kez sızan Galaxy S6 Active, çok yakında ABD'nin mobil hizmet sağlayıcısı AT&T üzerinden satışa sunulacak.
5,1 inç'lik Quad HD Super AMOLED ekranla gelen Galaxy S6 Active, Android 5.0.2'yle çalışıyor. 64-bit destekli sekiz çekirdekli işlemci ve 32GB dahili depolama, telefonun gücünü aldığı özellikleri arasında. 16 megapiksel arka kamerayla gelmekte olan cihaz, suyun 1,5 metre altında 30 dakika boyunca kalabiliyor.
S6 Active'in 3.500mAh kapasiteli pili, Galaxy S6'ya kıyasla daha güçlü. Yeni Active, kablosuz şarj aksesuarlarını desteklediği gibi, hızlı şarj işlevi sayesinde yaklaşık yarım saatte yüzde 50 şarj olabiliyor.
OynatGalaxy S6 Active artık gerçek!Galaxy S6'nın şimiye kadar sadece sızıntılarda gördüğümüz dayanıklı sürümünün tanıtım videosu
Kontratsız fiyatı 695 dolar olarak belirlenen Galaxy S6 Active, 12 Haziran'da "Camo White", "Camo Blue" ve gri renk seçenekleriyle AT&T'de satışa sunulacak. Cihazın diğer uluslararası satışına ne zaman başlanacağı konusunda ise henüz herhangi bir bilgi verilmedi.

0 yorum:

Yorum Gönder