About Me

9 Haziran 2015 Salı

iPhone 6S'in çıkış tarihi sızmış olabilir!

iPhone 6S'in çıkış tarihi sızmış olabilir!
Yeni bir sızıntı, iPhone 6S'in beklendiği gibi Eylül'de geleceğini söylüyor. Bu bilgi doğruysa Apple, yeni telefonunu önceki üç amiral gemisiyle aynı zamanda yayınlamış olacak.
Mobile News'un haberine göre sızan bir eposta, bir sonraki iPhone'un 25 Eylül'de geleceğini ortaya çıkardı. Önceki dedikoduların bazıları, iPhone 6S'in bir ay öncegelebileceğini iddia etmekteydi. Sözkonusu epostanın Mobile News'un eline geçen bir Vodafone epostası olduğunu ve dolayısıyla sızıntıya dikkatle yaklaşmak gerektiğini söylemekte fayda var.
Raporun Force Touch dokunmatik teknolojisiyle geleceğini söylediği "yeni iPhone"un adı hakkında herhangi bir ipucu yok. Epostada iPhone 6 Plus'ın devamı olacak telefondan ise hiç bahsedilmiyor. Buradan yola çıkarak Apple'ın ürün serisini basitleştirmek için tek amiral gemisi sunmaya devam edebileceği düşünülüyor.
Son olarak rapor, iPhone 6S'in safir ekranla ve geliştirilmiş kamerayla geleceğini ileri sürüyor. Apple, sağlayıcıyla yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle iPhone 6 ve 6 Plus'ın ekranında safire yer vermemişti. Tüm bu iddiaların doğru olup olmadığını yaz aylarını geride bıraktığımızda öğrenebileceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder