About Me

13 Haziran 2015 Cumartesi

PS4 için yeni direksiyon: Logitech G29

Playstation 4 için yeni direksiyon: Logitech G29
PlayStation®4 (PS4™) ve PlayStation®3 (PS3) lisansına sahip, tamamen deriLogitech G29 Driving Force, çift motor gücü destekli şanzımanı, sarmal vites takımı, paslanmaz çelik jant ve valf, fren ve debriyaj pedalları ile  hassas  yarışlar ve uzun süren güvenirlilik  için üretildi.
Logitech Oyunlardan Sorumlu Genel Müdürü Ujesh Desai, "Fanlarımızın uzun zamandır  merakla beklediği PS4 direksiyonu ile ilgili çalışmalarımızı tamamlamış olmaktan büyük gurur duyuyorum. Son 18 aydır Sony ile tamamı  lisanslı bu yarış direksiyonu üzerine çalışıyorduk" dedi.
Çift  motor güç desteği  ile üretilen Logitech G29 Driving Force, arabalardaki gerçek vites değiştirme hissini yaşatıyor. Gerçek yol şartları ve lastik aşınmasıyla çekiş kaybını rahatlıkla hissedebiliyorsunuz. Sarmal şanzımanlar olağanüstü yumuşak, sessiz  ve hassas hareketler yapmanıza yardımcı oluyor.
Logitech G29 Driving Force, direksiyon şaftında bilye rulmanları ve paslanmaz çelik  otomatik vites değiştirme özelliği ve pedallarıyla kendini gösteriyor. Yüksek kalite el yapımı deri yarış direksiyonu olan Logitech G29 Driving Force, kullanıcılarına daha rahat ve uzun süreli deneyim yaşatıyor. Direksiyona kelepçelerle tutturulmuş cıvatalar ani manevralarda kaymayı ve sallanmayı en aza indiriyor.
Logitech G29 Driving Force, D-Pad konsolu ve yarı kaydırıcı pedalları sayesinde  yarışa geçişte kusursuz bir kolaylık sağlıyor. LED gösterge ışıkları gözünüzü yoldan ayırmadan maksimum ivmeyi kazanabilmeniz için ne zaman hızlanmanız  gerektiğini  size bildirirken, A 24 nokta seçimi  eksi/artı  tuşlarıyla  ince ayar yapma olanağı sağlıyor.
Logitech G29 Driving Force'un  bağımsız ayak pedalı adeta gerçek bir arabanın içindeymiş gibi rahatlıkla fren yapmanızı, hızlanmanızı ve vites değiştirmenizi sağlıyor. Ayrıca, sürüş için daha gerçek bir pozisyon almanıza yardımcı oluyor. Doğrusal olmayan  pedal kopyası, basınç performansı ve hassas fren sistemi gerçek fren hissi veriyor. Özel debriyajı ise G29  yeteneklerini test etmek isteyen oyun tutkunları için sürükleyici bir deneyim fırsatı sunuyor. 
Temmuz ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulacak olan Logitech G29 Driving Force'un, tavsiye edilen satış fiyatı 399 € (KDV dahil).

0 yorum:

Yorum Gönder