About Me

10 Haziran 2015 Çarşamba

Samsung'dan Galaxy S6 hediyesi!

Samsung'dan Galaxy S6 hediyesi!
Samsung Electronics, 31 Temmuz'a kadar 65-55 inç JS9000 veya 88-78 inç JS9500SUHD TV modellerinden birini satın alan tüketicilere Galaxy S6 cep telefonunu hediyeediyor.
SUHD TV'nin en yeni modellerine sahip olan kullanıcılar, böylece sadece sınırları zorlayan bir seyir deneyimine değil, aynı zamanda şık tasarımı, net fotoğraf kalitesi ve önceki modellerden 1,5 kat daha seri çalışarak 10 dakikada ortalama 4 saatlik şarj ömrü sunan hızlı şarj özelliğiyle öne çıkan Samsung Galaxy S6'ya da sahip olacaklar.
Samsung SUHD TV'ler, Nano Kristal teknolojisi sayesinde daha fazla renk, göz alıcı parlaklık, gerçekçi detaylar ve yüksek kontrast ile üstün bir görüntü kalitesi sunuyor. Tüm bu yenilikçi teknolojilerin yanı sıra sıra dışı tasarımıyla üstün bir televizyon deneyimi yaşatmayı vadediyor.
Tüketiciler, Samsung'un bu yeni kampanyası sayesinde, Galaxy S6 ile çekilen 4Kçözünürlüğündeki videoları yine 4K kalitesinde SUHD TV'de seyretme keyfini yaşayabilecekler. Üstelik Hızlı Bağlantı (Quick Connect) özelliğiyle, telefondaki görüntüyü tek bir tuşla televizyon ekranında görebilecekler. 
31 Temmuz 2015 tarihine kadar kampanya dahilindeki modellerden birini satın alaraken geç 15 Ağustos'a kadar TV kurulumlarını yaptıran tüm tüketiciler kampanyadan yararlanabilecek. Tüketicinin, kurulumun ardındanhttp://www.samsung.com/tr/suhdtvkampanya web sitesi üzerinden iletişim formunu doldurması ve istenen bilgileri göndermesi yeterli olacak. Ardından, bilgileri kontrol edilen tüketicinin telefonuna bir kampanya teyit mesajı iletilecek ve Galaxy S6 hediyesi adresine teslim edilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder