About Me

9 Haziran 2015 Salı

Samsung'un katlanan telefon planları!

Samsung pantentinden katlanan cepler çıktı
Samsung, üst seviye telefonlarının diğer firmalarınkine benzemesini istemiyor. Güney Koreli firma, bunun için farklı fikirleri denemeyi sürdürüyor. Yeni ortaya çıkan bir Samsung patenti ise gelecekteki Galaxy Note'ların katlanabilen bir ekranlagelebileceğini, böylece kendini diğerlerinden rahatlıkla ayırabileceğini gösteriyor.
Samsung'un katlanabilen ekranlar üzerinde çalıştığını ilk kez duymuyoruz. Sadece bir hafta önce firmanın Project Valley adında çift ekranlı, katlanabilir olduğu düşünülen bir akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü söylemiştik. Projenin ismi (vadi), telefonun katlanabilir olabileceğinin iyi bir işaretiydi.
Firmanın iş stratejisi takımının başkan yardımcısı Lee Chang-hoon ise 2014'ün sonlarında yaptığı bir açıklamada 2015'in sonunda veya 2016'nın başında "katlanabilen ekranlı ürünler üretebileceklerini" söylemişti.
Katlanabilen ekranın sadece üç ay sonra tanıtılacak olan Galaxy Note 5'e yetişeceğini söyleyebilmek için henüz çok erken, ancak Samsung'un bu teknolojiyi gerçeğe dönüştürmesi, onu rakiplerinin bir adım önüne çıkarabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder