About Me

20 Kasım 2014 Perşembe

GTA 5 Fotoğrafçılarından Los Santos Güzellikleri!

Hani derler ya, eline fotoğraf makinesi alan fotoğrafçı oluyor diye... Bu öyle bir şey değil. Bu, akla gelebilecek en harika fikirlerden biri. GTA 5 fotoğrafçıları, bizlere Los Santos'un güzelliklerini gösteriyor. 
Hali hazırda yeni nesil için çıkışını yapan GTA 5, harika güzelliklerle bizleri Los Santos'a çağırıyor. Yeni nesildeki Los Santos ve Blaine County, gerçekten aşık olunacak cinsten şehirler. Özellikle söylenenlere göre, GTA Online'ı yeni nesilde oynadığınız zaman hiç kimse size doğru anlamsızca silahla koşmuyor. Tam tersine, herkes bu güzel şehrin tadını çıkartıyor.
GTA 5 yeni nesilde böyleyse, oyunu full ayarlarda çalıştıran bir PC'de nasıl görürüz, çok merak ediyoruz. İşte Los Santos ve Blaine County güzellikleri:






7 yorum:

  1. Yahu arkadaş bu oyun dünyasını para kazanmayı çok çok iyi biliyor ya gel de alma şimdi bunu insanın ağzı sulanıyor

    YanıtlaSil
  2. BU oyunu PS4 te oynanır be :D PSN:colak613461

    YanıtlaSil
  3. Resimler CDN'de bulunuyor. Tam boyutlarına nasıl ulaşabilirim?

    YanıtlaSil
  4. SU GUZELLIYE BAK ALLAHIM :D YERIM GTA 5 SUPER OYUN GRAFIKLER ZEKALAR SUPER BOYLE OYUN TEK BELKIDE :D BEN GORDUYUM KADARIYLA FREEROAM TAKILMACA BIR OYUN :D SUPER PC CIKSA SUPER OLUR AMMA BAZI PC DE KALDIRMAZ BENCE

    YanıtlaSil
  5. PC'de bu oyuna Dayz gibi bir mod yaparlar :)

    YanıtlaSil
  6. qrafikler iyi kendimde oynuyorum zaten hadi yine iyisin gta

    YanıtlaSil
  7. Herkese öneririm , eskisiyle arasında dağlar kadar fark var , ben ki GTA V'i eline almamış bi insan olarak şuan %57 loading'de oynamak için sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil