About Me

20 Mart 2014 Perşembe

Yeni Assassin's Creed Oyunun İsmi, Nerede Geçeceği Ve İlk Görselleri Sızdı

Ubisoft'un sevilen serisi Assassin's Creed'in yeni oyunu için birçok söylenti ortada dolaşmaktaydı. Bugün ise o söylentilerden en güçlüsü kanıtları ile ortaya çıktı.
Kotaku'nun ortaya çıkardığı Ubisoft'a çok yakın olduğu belirtilen kaynağa göre bu sonbahar bir değil iki tane Assassin's Creed oyunu bizlerle olacak. Yapılan açıklamaya göre "Assassin's Creed Unity" kod adlı oyun yeni nesil konsollar PlayStation
4 ve Xbox One gelirken, "Assassin's Creed Comet" kod adlı oyun PlayStation 3 ve Xbox 360'a gelecek. Bu platformların yanında iki oyunun da PC için çıkacağı tahmin ediliyor. Nintendo konsolları hakkında ise bir bilgi henüz bulunmuyor.
Yeni nesil konsollara çıkacak olan Assassin's Creed Unity için daha fazla detay söz konusu kaynak tarafından paylaşıldı. Bilgilere göre yeni oyun Assassin's Creed Unity Paris'te geçecek. 
Güvenilir olduğu belirtilen kaynak oyunun Paris'te geçeceğini Notre Dame Katedrali ve Sen Nehri gibi Paris'in önemli yerlerinin oyun içi ekran görüntülerini yayınlayarak destekliyor. Her ne kadar görseller oyunun ilk versiyonundan olsa da -şayet görseller doğru ise- oyunun Paris'te geçeceğini bizlere gösteriyor.
Son olarak bu bilgilerin sızıntı bilgiler olduğunu ve resmi olarak doğrulanmadığını hatırlatalım. Resmi bilgiler için Ubisoft'tan gelecek açıklamayı bekliyoruz. Bizimle kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder