About Me

19 Mart 2014 Çarşamba

Samsung, Galaxy Tab 3 Lite Hakkında Resmi Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz gün kullanım klavuzu ortaya çıkan Galaxy Tab 3 Lite hakkında, Samsung tarafından resmi açıklamayapıldı. Samsung’un resmi açıklamasında, Galaxy Tab ailesinin yeni üyesinin teknik özellikleri ortaya çıktı.
Galaxy Tab 3 Lite, 7-inçlik ekranı 1024×600 çözünürlük sağlıyor. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip tabletin, 3600 mAh bataryası var. Bu batarya sayesinde 8 saat kesintisiz video izlenebilecek.
Tabletin kasasının altında adı açıklanmayan çift çekirdekli 1.2 GHz işlemci var. 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızası mevcut. Hafıza microSD kart sayesinde 32 GB’a kadar yükseltilebiliyor.
Ön tarafında kamera yok. Ancak arka tarafındaki kamera 2 Megapiksel çözünürlük sağlıyor. Kamera yazılımları olarak Smile Shot, Shoot & Share ve Panorama Shot özellikleri sunuluyor. Elbette Wi-Fi, Wi-Fi Direct ve GPS özelliklerine sahip. Bluetooth 4.0 bağlantı noktasına sahip.
Şu an için cihazın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bir açıklama yok. Bu konu hakkındaki detaylar, Dünya Mobil Kongresi’nde ortaya çıkacak.

0 yorum:

Yorum Gönder