About Me

17 Mart 2014 Pazartesi

Batman: Arkham Knight'ın Batmobile Detayları Belli Oldu

Arkham serisine bir dörtleme olarak son verecek olan Rocksteady'nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu Batman: Arkham Knight için detaylar gelmeye başladı.
Official PlayStation Magazine yani Resmi PlayStation Dergisi'nde yer alan bilgiler bizlere seride ilk kez Batman: Arkham Knight ile yer alacak olan Batmobile'in detaylarını sundu. Dergide yer alan bilgilere göre havada süzülürkenBatmobile'i istediğimiz yere çağırıp kontrol edebileceğiz. Batmobile'i kullanmak ise bulunduğumuz çevreyi etkileyecek. Örneğin; Batmobile'in çarptığı her şey etkilenecek.
Ayrıca Batmobile ile şehirde son hız ile dolaşabileceğiz. Diğer yarış oyunlarında bulunan nitro sistemine benzer bir yapıya sahip olacak Batmobile'in drift yaptıkça nitro barı dolacak. Son olarak Batmobile'ın geliştirilebilip geliştirilemeyeceği ise bilinmiyor. Rocksteady bu konuyu ne yalanladı, ne de doğruladı.
Batmobile'in dışında dergide yer alan diğer bir detay Kara Şövalye'nin bazı durumlarda havada süzülürken kendine has cihazlarını kullanabileceğini ortaya koydu. Bunu yaparken zamanın yavaşlayıp yavaşlamayacağı ise bilinmiyor.
Batman: Arkham Knight ekim ayında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasada olacak. 

0 yorum:

Yorum Gönder