About Me

17 Mart 2014 Pazartesi

Titanfall'un Xbox 360 Çözünürlüğü Belli Olmuş Olabilir

Watch_Dogs'un videolarında gözüken görsel düşüş ve Dark Soul 2'de Namco'nun önceden duyurduğu ışık motorunu kullanmamasının ardından bir grafik skandalı da Xbox 360 tarafından gelecek gibi duruyor.
PS4'de kopya koruması olmadığını ilk olarak duyuran Pete Dodd bu sefer bir başka ilginç tweet'iyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Pete Dodd'a göre son dönemin bomba FPS'si Titanfall'un Xbox 360 sürümü 720p'den düşük çözünürlüğe sahip olmasının dışında, Xbox One'ın yakalamaya çalıştığı 60 FPS akıcılığın aksine 30 FPS hızında çalışacak gibi duruyor. Bunlar şimdilik sadece iddia konumunda olsa da, ay içinde çıkacak Xbox 360 sürümüne ait hiç bir ekran görüntüsü ve video gösterilmemiş olması, kafalarda kesinlikle şüphe uyandırıyor.
Call of Duty ve Counter-Strike gibi refleks bazlı FPS'lerin sınıfına giren Titanfall'da oyunun akıcı olması büyük önem taşıyor. Sırf akıcılık problemleri yüzünden karşınıza çıkacak bir pilota yeterince hızlı tepki verilememesi veya roketlerden kaçamamak gibi sorunlar çıkarsa oyunculardan fazlasıyla tepki geleceği kesin.

0 yorum:

Yorum Gönder