About Me

31 Mart 2014 Pazartesi

"Her Sene Yeni Bir Assassin's Creed Oyunu Sağlayacağız"

Ubisoft'un yaratıcı senaristi Lionel Raynaud, tüketicilerin beyanı üzerine Ubisoft her sene bir Assassin's Creed ihtiyacını karşılamazsa "çok aptalca" davranmış olacaklarını söyledi.
Kısa bir röportajda konuşan Raynaud, hayranlar Assassin's Creed oyunu istedikleri sürece Ubisoft'un yeni bir taneyi sağlayacaklarını söylüyor.
"İnsanlara her sene yeni Assassin's Creed sağlayabiliyoruz çünkü onlar her sene yeni Assassin's Creed istiyorlar. Bu gerçek olduğu sürece bu ihtiyacı karşılamamamız aptallık olur, ancak aynı zamanda her seferinde hayal kırıklığı yaratmayacak bir yapım için de çalışmak üstümüzde büyük bir baskı oluşturuyor."
"Serinin temel değerlerini koruması ve bizim için de gerçekten "suikastçi" tanımını her açıdan iyice ele alarak anlamamız gerekiyor. Her seferinde tüm iş sonrası daha iyi hissettirecek ve daha önce görülmemiş bir şey yaratmanın üzerine dünyada yarattığımız suikastçi tanımını da sarsmayacak bir şey olması gerekiyor."
Raynaud serinin yeni nesil konsollar üzerine de uğrayacağını, bu sene veya önümüzdeki sene de şimdiki nesil konsolları unutmayacaklarını belirtti.
Yakında Ubisoft'tan yeni Assassin's Creed üzerine de açıklamalar bekliyoruz. Gelişmeleri buradan aktaracağız, bizimle kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder