About Me

27 Mart 2014 Perşembe

Titanfall'dan Hack İçin Yenilikçi Uygulama: FairFight

Şayet siz de EA'nin yeni FPS'si Titanfall'u satın aldıysanız büyük ihtimalle oyundan gerçek hayata vakit ayıramıyorsunuzdur. Gerçekten eğlenceli yapısı ile sizi kendisine bağlayan Titanfall'un belki de tek eksisi hack kullanan oyuncuların son zamanlarda artmasıydı.
Ama bugün Titanfall'un yapımcısı Respawn Entertainment yaptığı açıklama ile hack kullananlar için oluşturduklarıFairFight sistemini duyurdu. Bu sistem ile otomatik hedef alma gibi izinsiz uygulamalar kullanan kullanıcılar direk olarak banlanmayacak ama mimlenecek ve ortak bir havuza konulacak. 
Oyunu oynama devam edebilecek olan bu kullanıcılar sadece kendileri gibi hack kullanan oyuncular ile oyun oynayabilecek. Böylece oyunu adil oynayanlar da hack kullanan oyunculardan kurtulmuş olacak.
Ama şayet hack kullanmış ve havuza düşmüş arkadaşınız ile oyuna girerseniz siz de o maçlık hack kullanan kişilere karşı oynamak zorunda kalacaksınız.
Gayet yenilikçi olan bu sistem diğer oyunlarda gördüğümüz hack kullanıp banlanınca paramı geri verin diye yapımcılara giden kullanıcıların da önüne geçecek. Herkes mutlu olacak gibi görünüyor. Bakalım bu sistem pratikte de işe yarayacak mı? Bizimle kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder