About Me

31 Mart 2014 Pazartesi

PS1 ve PS2 Oyunlarının Diskleri PlayStation 4'te Çalışacak Mı?

E3 2014 yaklaştıkça firmaların bu büyük etkinlikte duyuracağı yenilikler de gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Hatırlarsanız sizlere Ahsan Rasheed'in PS1 ve PS2 oyunlarının PlayStation 4'te çalışmasının sağlayan bir yazılım hakkında yaptığı açıklamayı paylaşmıştık. Bugün ise yine Ahsan Rasheed bu iddia için yeni açıklamalarda bulundu.
Sony'nin PS1 ve PS2 oyunlarının PlayStation 4'te çalışmasını sağlayan yazılımı E3 2014'te tanıtacağını iddia eden Ahsan Rasheed bugün ise yanlış bir anlaşılma hakkında açıklamada bulundu. Ahsan Rasheed geliştirilen yazılımın PS1 ve PS2 oyun diskleri ile çalışıp çalışmayacağının henüz belli olmadığını aktardı.
Ahsan Rasheed Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
"PS1 ve PS2 oyun disklerinin geliştirilen PS4 yazılımında çalışıp çalışmayacağını bilmiyoruz. Ayrıca aldığım duyumlara göre geliştirilme sürecindeki yazılımda bazı oyunlar mükemmel bir 1080p çözünürlük deneyimi sunarken bazı oyunlar ise fps sorunları yaşıyor. Sony insanların şikayetçi olacağı yarım yamalak çalışan bir yazılım geliştirip piyasaya sürmek istemiyor."
Bakalım PS4'te PS1 ve PS2 oyunlarını oynayabilecek miyiz yoksa bu iddia bir iddia olarak kalacak mı? Bizimle kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder