About Me

18 Mart 2014 Salı

Need For Speed Para Basıyor!

Gün geçtikçe akıllara kazınan “oyun filmi iş yapmaz” algısına inat, ülkemizde de gösterime giren Need For Speed filmi ilk haftasında global çapta 63 milyon dolar gelir elde ederek hem firmanın hem de oyuncuların yüzlerini güldürdü. Film bütçesinin 66 milyon dolar olduğunu düşünürsek yapımcı stüdyonun kar etmesi artık neredeyse
kesinleşti gibi.
Need For Speed oyunlarının ortak bir konusunun olmaması dolayısıyla, herhangi bir arabalı filmi NFS adıyla satılabileceği gerçeğini göz ardı edersek, bu özünde oyun filmlerinin düzgün bir bütçe ve aktörlerle iş yapabileceğini kanıtlıyor. Need for Speed filminin devamı gelir mi bilinmez ancak paragöz Holywood yapımcıları muhtemelen şimdiden yarar sağlayabilecekleri bir başka oyun ismi aramaya başlamışlardır. Bu yolda filmlerin yüzü gözü düzgün olduğu sürece bu biz oyuncular için bir sorun teşkil etmiyor elbette.
Need for Speed’in başarısının uzun süredir yapım aşamasında olan World of Warcraft filmi ve yeni duyurulan The Last of Us’ın oyunun hikayesini bire bir anlatacak film projesinin bütçelerini ve dolayısıyla kalitelerini etkileyip etkilemeyeceğini hep beraber göreceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder