About Me

17 Mart 2014 Pazartesi

PS4 İle Xbox One Kapışması Daha Da Kızışacak

Adını Gone Home ile duyuran The Astronauts firmasının sahiplerinden Adrian Chmielarz daha önce PlayStation 4'ünXbox One'dan %50 daha üstün olduğunu belirtmişti. Bu açıklaması ile kafaları karıştıran Adrian Chmielarz yaptığı yeni açıklama ile söyledikleri netlik kazandı.
PlayStation 4'ün Xbox One'dan %50 daha üstün olduğunu söylediğini kabul eden Adrian Chmielarz şunları söyledi:
"Birçok insan bir önceki açıklamamdan Xbox One'ın PlayStation 4 ile yarışında geride kalacağını söylediğimi varsaymış. Ama ben böyle bir şey söylemedim. Sadece PS4'ün güç olarak daha önde olduğunu söyledim. Ama Betamax da VHS'ye karşı güç olarak öndeydi. Keza Super Audio CD'ler de MP3'ten güçlülerdi. Ama şimdi hangilerinin kazandığını rahatlıkla görüyorsunuz."
"PS4 ve Xbox One savaşı bitişten çok uzakta. Sadece tek gözü açık biri bile PlayStation 4'ün iyi bir hava yakaladığını konsol ve oyun satışlarına bakarak söyleyebilir. VR teknolojisi ve Uncharted 4 ile bu havayı daha da güçlendireceklerine şüphe yok. Ama şunu unutmayın ki Microsoft'un elinde de kozlar var. Gelecek yıl çok çok ilginç olacak"
Adrian Chmielarz'ın bahsettiği kozlar henüz resmi olarak bilinmese de Microsoft'un Sony'nin VR teknolojisine kayıtsız kalmayacağı aşikar. Bu kozlardan birinin DirectX 12 olabileceği tahmin ediliyor. Detaylar için bizi takip etmeye devam edin.

0 yorum:

Yorum Gönder