About Me

18 Mart 2014 Salı

Killzone: Shadow Fall, İstanbul'a Geliyor

Playstation sistemlerinin en sevilen oyunları arasında yer alan Killzone serisi, yeni nesil konsolun duyurulmasıyla birlikte bayrağı eline almış ve Killzone: Shadow Fall ile çıkış oyunları arasında yerini almıştı. Özellikle grafikleriyle kendine hayran bırakan oyunun multiplayerı da sevilmişti.
Killzone: Shadow Fall oyuncularının bugünlerde sıkıntılarından biri ise oyunda yaşanan "lag" problemleri. Oyunun geliştiricisi Guerilla Games ise bu soruna çözüm bulmak için elinden geleni yapıyor. Oyuna "lag" ile ilgili bir güncelleştirmeyi yayınlayan şirket, şimdide Orta Doğu üzerinden oyuna bağlanan kullanıcılar için bir girişimde bulunmuş durumda. Şirket yayınladığı bir blog  yazısında İstanbul'da istedikleri ölçüde bir sunucu aradıklarını söyledi. Bu sunucunun açılmasıyla birlikte Orta Doğu'dan ve Türkiye'den bağlanan oyuncuların "lag" problemi kalmayacak. 
Bununla birlikte şirket yine aynı blog yazısında oyuncuların beklediği bir diğer özellik olan klanlar arası maç sistemi üzerinde çalışmaya başladığı ve kısa bir süre sonra oyuna ekleneceği söyledi. 

0 yorum:

Yorum Gönder