About Me

6 Şubat 2015 Cuma

Yeni Borderlands Sadece Yeni Nesil İçin Geliştiriliyor

Yeni gelecek olan Borderlands kısa süre önce Take-Two tarafından açıklandı. Özellikle Borderlands hayranlarını fazlasıyla heyecanlandıran bu açıklama, oyunun Borderlands 3 olup olmayacağı ile ilgili henüz bir bilgi vermedi. 
Calp-Trap 3 gelsin!
Bugün açıklanan bilgi de yeni Borderlands ile ilgili oldu. Söz konusu oyun, sadece yeni nesiller için geliştiriliyor. Take-Two, daha önce de olduğu gibi yeni Borderlands oyunu için ekstra bir detay vermedi, fakat oyun için akıllarında olan planları şu şekilde anlattı;
"Geleceğe baktığımızda, gerçekten şu an gelişme aşamasında olan güçlü oyunlar görüyoruz; bunlardan biri de zamanında efsaneleşmiş, oyun dünyasına damgasına vurmuş olan Borderlands ismimizin devamı. Şu an 2K ve Gearbox Software, yeni bir Borderlands oyunu için çalışmalarını sürdürüyor ve bu oyun sadece yeni nesil konsollar için geliyor olacak."
Bildiğimiz gibi Borderlands: The Pre-Sequel, sadece eksi nesil için piyasaya sürülmüştü. Firmaların oyunu sadece yeni nesil için çıkarması, geleceğe nasıl baktıklarını gösteriyor. Bize kalırsa bu harika bir karar.
Oyun tabii ki PC için de piyasaya sürülecek. 

0 yorum:

Yorum Gönder