About Me

6 Şubat 2015 Cuma

Mortal Kombat X Kollector's Edition Duyuruldu

Bahar aylarında bizlerle buluşacak olan Mortal Kombat serisinin yeni oyunu hakkında yeni bilgiler tam gaz gelmeye devam ediyor. Son olarak sistem gereksinimleri  açıklanan oyunun şimdi de koleksiyon versiyonu tanıtıldı. İçinde bir figürün ve çeşitli indirilebilir içeriklerin olduğu bu paket gayet güzel görünüyor.
mortal-kombat-x-kollector's-edition
Scorpion Figürü
Warnes Bros. tarafından yayınlanan bir basın bülteniyle ortaya çıkan bu paketin ismi "Kollector's Edition" olarak belirlendi. K harfinin özellikle seçildiğini hemen görebiliyoruz. Paket içinde ise klasik koleksiyon versiyonu içeriklerini görebiliyoruz.
Bu versiyonu satın alacak oyuncular Coarse tarafından üretilen bir Scorpion figürü, oyunun kendisini, Altın Scorpion kostümünü ve henüz açıklanmayan dövüşçülerin yer aldığı özel bir paketi edinebilecekler. İçeriği açıklanmayan dövüşçü paketinde ise klasik karakterlerin yer alması bekleniliyor. Koleksiyon versiyonunu Kuzey Amerika'da ön sipariş edenlere ise Goro oynanabilir karakter olarak gelecek. 
PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan bu paketin fiyatı ise 149.99 dolar olarak belirlendi. Merakla beklenen Mortal Kombat X , 14 Nisan tarihinde PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için raflarda olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder