About Me

6 Şubat 2015 Cuma

Battlefield: Hardline'ın PS4 Versiyonu Sorun Yaşıyor

Halihazırda betası devam eden Battlefield: Hardline'ın haberleri de gelmeye devam ediyor. Şimdi dePlayStation 4 tarafına geçiyoruz; oyun içerisinde yaşanan bir sürü aksaklık var ve oyuncular şikayet etmeye devam ediyor. 
Yapma bunu EA!
EA bugün en sonunda konuyla ilgili açıklamaları yaptı. Söz konusu oyunu PlayStation 4'te oynayan oyuncular, bir türlü oyuna giremediklerini ve saçma bir hata aldıklarını söylüyor. Konu üzerinde araştırma yapan EA Games ise bu hatanın sunucunun maksimum oyuncu kapasitesine ulaşmasından kaynaklandığını söylüyor. Konu hakkında EA Games şu şekilde bir açıklama yaptı;
"Eğer Battlefield: Hardline'da oyun bulmaya çalışırken hata alıyor ve oyuna giremiyorsanız, o oyunun sunucularının maksimum kapasiteye ulaştığından kaynaklanıyor."
"Oyun şu an beta sürecinde olduğu için bir limit belirledik, bu limit oyuncularımızın oyun deneyimi için gerekli bir limit oldu. Gelen taleplere göre kapasiteyi artırmak üzerine çalışmalarımız devam ediyor."
Battlefield: Hardline'ın betası şu an kaldığı yerden, tüm platformlarda devam ediyor. Çok yakında oyunun İlk 8 Dakikası ve İncelemesi sizlerle olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder