About Me

6 Şubat 2015 Cuma

Tropico 5'in Playstation 4 Versiyonundan Oynanış Videosu

Kalypso, strateji oyunu Tropico 5'in Playstation 4 versiyonundan bir oynanış videosunu bizlerle paylaştı. Oyunlarına strateji yerine diktatör simülasyonu demeyi tercih eden yapımcılar, videoyla birlikte oyunda gelişen özellikleri de bizlere aktardılar. 
tropico-5-playstation-4
Playstation'a İlk Defa Çıkacak
Serinin beşinci oyunuyla birlikte Playstation platformuna adım atacak olan Tropico'nun yapımcıları da bu durumdan oldukça memnun görünüyor. Konsol macerasıyla birlikte seriyle ilk defa tanışacak olan oyuncuların endişelerini anladıklarını dile getiren Timo Thomas, El Presidente'nin hikayesinin son oyunda geriye gitmeye gerek kalmadan anlatıldığını söyledi.
Tropico 5  ile ilgili bilmeniz gerekenler ise oldukça basit: bina inşasını ve politikayı kapsayan bir strateji oyunu kendisi. Oyuncular olarak El Presidente isimli Karayiplerde yer alan bir muz cumhuriyeti olan Tropico'yu yöneten despot bir diktatörü yönetiyoruz. 
Oyunun konsola göre çok iyi uyarlandığını söyleyen Thomas, oyuncular bütün kontrolü DualShock 4 üzerinden yapabilecekler dedi. Ayrıca oyunun 1080p ve 30FPS çalışacağını da son söz olarak ekledi. Çıkış tarihine dair ise henüz bir açıklama yapılmış değil.

0 yorum:

Yorum Gönder