About Me

23 Ocak 2015 Cuma

Xbox One, PC'de 1080p ve 60 FPS'yi Hedefliyor

Dün hepimiz Microsoft'un yaptığı güzel açıklamalara şenlendik. Özellikle HoloLens'in bizlere tanıtılışı, teknoloji ve bilgisayar çağının ne denli ileriye gidebileceğini göstermişti.
En güzellerinden biri ise, Microsoft'un Xbox One ve PC arasında yapacağı geçiş oldu. Cross-platform'un böylesini daha önce görmemiştik, duymamıştık. Heyecanımızı hazır koruyorken, yeni bir haber daha tekrar Microsoft'tan geldi.
1080p'nin 60'ı, yoksa 60'ın mı 1080p'si?
Bugün yapılan açıklamalara göre Microsoft, Xbox One'ın PC'de 1080p ve 60 FPS üzerinden oyun oynatmasını hedefliyor. Oyunun PC'de görünen tarafının tam takım hazır olmasını istiyor ve bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.
Düşünce güzel, teori harika. Tek endişelendiğimiz konu pratik. Biliyoruz ki günümüz neslinde firmaların demo olarak gösterdiği hiçbir şey gerçek hayatta %100 yerini bulmuyor. Microsoft çok iddialı bir yenilik gösterdi; umuyoruz ki bunu batırmaz.
Harika bir optik deneyim yaratmak istediğini söyleyen, Microsoft'un önde gelen isimlerinden Mike Ybarra, daha fazla detay vermedi. Fakat projelerine olan güvenleri tam.
Detayları takip edeceğiz. Bizimle kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder