About Me

30 Ocak 2015 Cuma

Evolve'un Açık Betasında Neler Oldu?

Turtle Rock Studios'un beklenen oyunu Evolve, hepimizin de bildiği gibi zorlu bir açık beta dönemine girdi. İlk izlenimin her zaman, her şeyden önemli olduğu oyun dünyasında Evolve bu savaştan nasıl çıktı dersiniz?
Yaratık mı, yoksa yine yaratık mı?
Oyunun yapımcısı Chris Ashton, bugün yaptığı açıklamalarda oyuncuların betada yaşadıklarını ve geri dönüşlerini değerlendirdiğini belirtti; sonuç için harika bir infografik hazırladı. Xbox One'da yapılan açık betaya birçok oyuncu katıldı ve firma, oyuncuların geri dönüşünden bir hayli memnun kaldı.
Açıklananlara göre oyunda Avcılar ve Canavarlar tarafları neredeyse eşit olarak dağılmış. Yani hiçbir şekilde bir denge ve oran kayması olmamış. İki tarafın yenme yenilme oranlarının da neredeyse eşit, fakat Canavarlar kısmının biraz daha önde olduğu da açıklanan bilgiler arasında yer alıyor.
Turtle Rock Studios, istediklerini elde ettiğini söylüyor. Geri dönüşlerin istedikleri gibi olduğunu, bu konudaki çalışmaların artık daha da hızlanabileceğini açıklıyor. Oyundaki en büyük değişikliğin ise Canavarlar tarafından Wraith'e geleceği de açıklananlar arasında.
Oyun 10 Şubat'ta PC ve yeni nesil için bizlerle. 

0 yorum:

Yorum Gönder