About Me

23 Ocak 2015 Cuma

Nikksy Türk Oyunculara 240.000TL Ödül Dağıtacak

Oasis Games'in kurucusu tarafından faaliyete geçirilen yeni canlı yayın platformu Nikksy, düzenleyeceği bir etkinlikle birlikte League of Legends oyuncularının yüzünü güldürecek. Ödül havuzu ve bireysel ödül vermesiyle ilgi çekebilecek bir etkinlik planlanmış. “Challenger’a Yükselme” adını taşıyan etkinlik, 240.000 TL’ye varan ödülleriyle Türkiye’deki e-spor sektöründe bir ilki gerçekleştiriyor. 26 Ocak – 22 Şubat tarihleri arasında canlı yayın yaparak LOL’de Challenger kümesine çıkan oyuncular 1.000 TL’lik ödülün sahibi olacak.
Büyük Ödül 10.000 TL
Etkinlik sonunda Türkiye sunucusu birincisi tam 10.000 TL kazanıyor. Bu ödül şuana kadar Türkiye’de bir oyuncuya verilen en yüksek para ödülü olacak. Türkiye birincisinin haricinde, Türkiye sunucusunda ilk 10’a giren her bir oyuncu ise 3.000 TL’nin sahibi olacak.
Eyüphan Keleş, bu etkinlikle Türkiye’de oyun canlı yayınlarının sosyal medyadaki yerini almasını hedeflediklerini bildirdi.  Dünya’da e-Spor’a büyük ilgi olduğunu söyleyen Keleş, kurucu ortakları Mete Nacar ile birlikte oturtmak istedikleri sistem sayesinde Türkiye’de oyun severlerin diğer ülkelerde olduğu gibi bu işi bir meslek haline getirerek düzenli para kazanabileceklerinin haberini verdi.
Etkinliğin sadece ödüllerden ibaret kalmayacağına değinen Keleş, verilecek büyük ödüllerin yanında, etkinlik boyunca üstün performans gösteren oyuncuların Nikksy’nin resmi yayıncılarından biri olabilme fırsatı yakalayacağını sözlerine ekledi. 


0 yorum:

Yorum Gönder