About Me

15 Haziran 2014 Pazar

WWE 2K15 çok gerçekçi olacak!

Geçtiğimiz yıl her ne kadar 2K Sports çatısı altında çıksa da WWE 2K14'in yapımında yine Yukes bulunuyordu. Bu yıl ise artık NBA oyunlarını yapan Visual Concepts, serinin yeni oyununda WWE 2K15'in yapımında büyük rol oynayacak.

Öncelikle WWE 2K15'in yeni nesil konsollara da çıkmasıyla birlikte Visiual Concepts, NBA oyunlarının da bulunan tüm teknolojilerini kullanacak. Özellikle birçok oyun basını,  E3'te kapalı kapılar ardında WWE 2K15'in demosunda John Cena'yı gördüklerini ve yaptığı hareketlerle birlikte oldukça etkileyici bulduklarını belirttiler. Görsel anlamda ve animasyonlar bakımından bugüne kadar çıkmış en gerçekçi WWE oyunu olacak. PS3 ve Xbox 360 versiyonları için ise görsel bakımından WWE 2K14'ten daha iyi görünecek.

Spiker konusunda ise biliyorsunuz WWE oyunlarının en büyük sorunu sürekli script şeklinde gereksiz ve oldukça sıkıcı bir seslendirme mevcuttu. Artık bu olay WWE 2K15 ile birlikte kalkıyor. Micheal Cole ve Jerry ''The King'' Lawyer' ile gerçek zamanlı olarak 30 ve 35 saat arası inanılmaz bir dialog arası seslendirmeler olacak Son olarak ise, şu an için John Cena, Bray Wyatt, Cesaro, Hulk Hogan, Roman Reigns, Cameron güreşçileri duyuruldu.   . 

WWE 2K15, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için 31 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak.


0 yorum:

Yorum Gönder