About Me

17 Haziran 2014 Salı

Destiny'nin PlayStation Özel İçerikleri Detaylandı

Sony, PlayStation sahiplerinin uzun zamandır beklediği, Destiny'nin konsola özel içeriklerini sonunda açıkladı. Bu eylülde çıkacak oyunla birlikte alacağımız özel içerikleri gelin bir göz atalım.
Öncelikle hem PS3 hem PS4 sahipleri oyunda Dust Palace Strike isimli co-op oynanacak bir görev alacaklar. AyrıcaExodus Blue haritası, özel zırh, silah ve gemiler de bu içeriğin başını çeken eşyalar arasında.
Bu özel içeriklerin zaman kısıtlamasına tabi tutulması birçok oyuncunun kafasında soru işaretleri bıraktı. Fırsata özel afişte içeriğin 2015 sonbaharına kadar kalacağı yazıyor.
3 adet armor seti ve iki silah -Monte Carlo tüfeği ve Hawkmoon cannon'ı- üç yeni gemisiyle birlikte PlayStation'a özel içerikler olacak. Yakında özel içerikler için yeni bir video da beklendiği biliniyor.
Xbox 360 ve Xbox One'ın özel içeriklerinin neler olacağı henüz belli olmasa da Bungie bu konuda ne kadar esnek davranacak merak konusu. İçerik kapsamında çok bir değişiklik beklemesekte en azından farklı eşyalar yer alacağını düşünüyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder