About Me

24 Haziran 2014 Salı

Forza Horizon 2, Xbox 360'ta Farklı Olacak

Xbox platformlarının en sevilen serilerinden bir tanesi Forza. Hal böyle olunca yeni Forza oyunları duyurulmaya devam ediliyor. Xbox One ile birlikte çıkan Forza Motorsports 5'ten sonra Horizon serisinin yeni oyunu da duyuruldu.
Yeni oyunla ilgili en merak edilen konu ise Xbox 360 versiyonunun performansıydı. Bu konu hakkında bugün ilginç bir açıklama geldi. Daha önce oyunun One ve 360 için iki farklı stüdyo tarafından geliştirildiği duyurulmuştu. Oyunun One versiyonunu geliştiren Playground Games'in kreatif direktörü Ralph Fulton'un yaptığı açıklamaya bakılırsa; Forza Horizon 2, Xbox 360'ta farklı bir oyun olacak.
Fulton: "İkisi de aynı dünyaya ve temaya sahip olacaklar. Aynı oyunu farklı platformlara çıkarmak yerine aynı düşüncelere sahip iki farklı oyun yapmak istedik." açıklamasını yaptı. Oyun ilk duyurulduğunda dinamik hava ve driveatars sisteminin sadece Xbox One'a özel olacağı duyurulmuştu. Ayrıca Xbox One için geliştirilen yeni oyun Forza Motorsports 5'in oyun motorunu kullacakken 360 versiyonu bir önceki Horizon'un motorunu kullanacak.
Bu açıklamayla birlikte iki farklı platformda Forza Horizon 2'nin oldukça farklı olduğuna da kanaat getirmiş bulunduk.

0 yorum:

Yorum Gönder