About Me

24 Haziran 2014 Salı

Assassin's Creed: Unity, Bizlere Şans Çemberini Sunuyor

Bu sene bizlerle buluşacak olan Ubisoft'un ünlü serisinin yeni oyunu Assassin's Creed: Unity, bizlere ekstra olarak harika bir hediye sunuyor. Oyunu ön-sipariş yapan oyuncular için şans çemberinde sadece şanslı olmak yetmeyecek. 
Guillotine Prize Drop olarak adlandırılan bu sistemde şansımızı deneyebilmek için tek yapmamız gereken oyunu ön-sipariş etmek. Söz konusu sistem ise şöyle çalışıyor;
Oyunu ön-sipariş yapan oyuncular, her cuma bu şans dümeninin bir kez çevirmeye hak kazanıyor. Gelen ödülün ise sahibi oluyor. Peki ya bu ödüllerde neler mi var dersiniz? 
Assassin's Creed: Unity baskılı konsollardan tutun, televizyon, kulaklık, oyun içi ek özelliklerden Comic-Con ve hatta Paris seyahatine kadar (Evet, yanlış duymadınız.) birçok hediye mevcut. Tabii ki bu ön-sipariş yapan oyuncuların ekstra Chemical Revolution görevine olan girişini saymıyoruz bile.
İşin şimdilik kötü yanı, bunun sadece Kuzey Amerika'da ön-sipariş edildiği zaman uygulanabilmesi. Henüz Avrupa için bir detay açıklanmadı, fakat gözlerimiz bunu bekliyor, merakla, heyecanla. 

0 yorum:

Yorum Gönder