About Me

7 Eylül 2015 Pazartesi

Logitech G'den yeni oyun kulaklıkları

Logitech G'den yeni oyun kulaklıkları
Logitech, oyun tutkunları için iki yeni oyun kulaklığı geliştirdi: Logitech® G933 Artemis Spectrum™ Wireless Gaming Headset ve Logitech® G633 Artemis Spectrum™ Gaming Headset. Üstün ve çok yönlü bir ses deneyimi sunan patent başvurusu yapılmış Pro-G sürücüleri olan yeni kulaklıklar, Logitech'in 25 yılı aşkın deneyime sahip ses mühendisliği ekibi tarafından özel olarak tasarlandı.
Logitech Başkan Yardımcısı ve Gaming Genel Müdürü Ujesh Desai yeni kulaklıklar ile ilgili değerlendirmesinde, "Araştırmalarımız sırasında bugüne dek oyuncular için gerçek anlamda yüksek kalite bir kulaklık üretilmediğini gördük. Bunun üzerine ses ekibimize bu kulaklıkları yapabilmeleri için meydan okuduk. Bir oyuncu ve müzisyen olarak bu ürünleri tasarlayıp bana sunduklarında büyük heyecan duydum," dedi.
Tamamen kişiye özel olarak ayarlanabilen kulaklıklar RGB ışıklandırması, değiştirilebilir arka aydınlatmalı hoparlör plakaları ve programlanabilir G-tuşları içeriyor. Logitech Oyun Yazılımı ile birlikte eşleştirildiğinde ses ayarlarını özelleştirebiliyor, kişisel ses profilleri yaratabiliyor ve favori EQ1 değerlerini kolayca kaydedebiliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder