About Me

11 Aralık 2014 Perşembe

The Witcher 3: Wild Hunt Yine Ertelendi

CD Projekt Red, bugün Witcher 3’ü dört gözle beklenen hayranları üzecek bir açıklamada bulundu.
Polonyalı geliştirici, ertelemeyi oyunun hayranlarına açık mektup yayınlayarak duyurdu. Witcher 3’ün bugüne kadar çıkaracakları en önemli oyun olduğunu belirten CD Projekt Red, bu nedenle oyunu en iyi ve hatasız bir şekilde oyuncularla buluşturmak istediklerini belirtiyor. Oyunun yapım aşamasının sonlarına yaklaştıklarını belirten stüdyo, oyunun hatalarının giderilmesi için 12 haftaya daha ihtiyaçları olduğunu ifade ediyor.  Oyunun çıkış tarihini erken duyurmakla hata yaptıklarını kabul eden CD Projekt Red, Witcher 3’ün bugüne kadar oynadığımız en iyi RPG’lerden biri olacağının sözünü veriyor.  
Witcher 3 gibi merakla beklenen bir oyunun tekrar ertelenmesi üzücü bir durum ancak son zamanlarda çıkan sorunlu oyunları düşünürsek, CD Projekt’in oyunu kusursuz bir şekilde çıkarmak istemesine hak vermek gerek.
Daha önce ikinci kez ertelenmeyeceği açıklanan oyunun 24 Şubat 2015’te çıkması planlanıyordu. 12 haftalık ertelemeyle birlikte yeni çıkış tarihi 19 Mayıs 2015 olan oyun, PC, PS4 ve Xbox One platformları için çıkacak.

0 yorum:

Yorum Gönder