About Me

29 Aralık 2014 Pazartesi

GTA 5'in Noel Etkinliği Uzatıldı

Bir hafta kadar önce gelen bir güncellemeyle GTA 5'e noele özel içerikler  eklenmişti. Bunlardan en sevileni ise kuşkusuz kar topu savaşları olmuştu. Bu güncellemenin yapılmasından çok kısa bir süre sonra ise PSN ve Xbox Live saldırıya uğramış ve ulaşılamaz hale gelmişti.
gta-5-online-noel-festive-surprise
Rockstar'dan Emanuel Maiberg, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile Grand Auto 5 oyuncularını sevindirdi. Maiberg, saldırılar sebebi ile etkinliğin uzatıldığını açıkladı.
Kar Topu Savaşları
Güncellemeyle birlikte oyuna kar yağmaya başlamıştı. Birçok oyuncu gönderdikleri fotoğraflar ile karın oyuna ne kadar yakıştığını bizlere göstermişlerdi. Bununla birlikte Noel'e özel kıyafetler oyuna eklenmiş ayrıca Online'da kar topu savaşları yapılabilir hale gelmişti.
Bunların yanı sıra maskeler, silahlar, ekipmanlar ve araçlar da oyuna eklenmişti. Oyuncuların bitmesini istemediği bu etkinliğin tadı ise tam çıkmadı.
gta-5-xmas
Hacker Saldırısı
Lizard Squad  isimli bir hacker grubunun başlatığı DDoS ataklarının ardından PSN ve Xbox Live, 2 gün önce kullanılamaz hale geldi. Bugün itibariyle yavaş yavaş erişime açılan bu sistemler, oyuncuların çoğunu mağdur etti.
Rockstar'da bu mağduriyeti görmezden gelmedi ve resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Festive Surprise 'ı uzattı. Ancak açıklamada ne kadar daha uzatıldığına dair bir ayrıntı yer almadı. 

0 yorum:

Yorum Gönder