About Me

29 Aralık 2014 Pazartesi

Playstation 4 Kutusundan Taş Çıktı

Denver'da yaşayan Igor Baksht isimli bir baba, oğluna Noel hediyesi olarak Playstation 4 vermeyi planlıyordu. Bunun için yakında yer alan Wallmart mağazasına uğrayıp hediyeyi alan baba, eve geldiğinde ise hiç istemediği bir durumla karşı karşıya kaldı.
playstation-4-Igor-baksht-wallmart
İçinden Taş Çıktı
Kendisine yardım eden personele Playstation 4 almak istediğini söyleyen Baksht'e mağaza çalışanı iade edilmiş bir ürünü vermeyi teklif etti. Muhtemelen daha ucuz fiyatlı olduğu için bu teklifi kabul eden şanssız baba, kapalı bir dolaptan getirilen bu ürünü alıp evine döndü.
Kutuyu eline aldıktan sonra ise bunun çok ağır oluğunu fark eden Baksht, daha önce böyle bir alışveriş yapmadığı için her şeyin yolunda olduğunu düşünmüş olsa gerek. Eve geldiğinde kutu içeriğini kontrol etmek isteyen talihsiz adam, kutuyu açtığında kağıtlara sarılmış iki taş ile göz göze geldiğini aktarıyor.
Çalışan Ne Yapsın
Taşları gördüğünde mağaza kapalı olduğundan 24 saat sonra Playstation 4'ü satın aldığı yere giden Igor Baksht, yaşadığı olayı anlatsa da mağaza çalışanları buna dair bir kanıtları olmadığını kendisine iletti. Kısır bir tartışmaya dönen bu çabasının ardından baba çok ilginç bir yöntemle sorununa çare aramaya çalışmış.

0 yorum:

Yorum Gönder