About Me

29 Aralık 2014 Pazartesi

1.000 dolara 4K'lı oyun canavarı mümkün mü?

World of Warcraft, League of Legends, Team Fortress 2, 1000 dolar, oyun, oyuncu, 4k oyun, Assassin's Creed Unity, Call of Duty: Advanced Warfare

Konu video oyunları olunca, havuzda oynanmak üzere bekleyen pek çok oyun karşımıza çıkıyor. Elbette bu oyunlar verdikleri keyfin karşılığında sizden iyi bir sistem istiyorlar. İyi bir sistemin maliyeti de genellikle çok yüksek miktarlara ulaşabiliyor. Hızlı grafik kartları, en uygun anakartı geniş kapasitede RAM, SSD, mekanik klavye, yüksek çözünürlüklü monitör derken, bu liste uzayıp gidiyor. Fakat doğru parçaları seçerseniz iyi bir oyun kasasını 1.000 dolar civarında bir fiyata edinebilirsiniz. Linus Sebastian veLuke Lafreniere de bunu gerçekleştirmiş.
Bu iki kafadar 4K çözünürlükte ve en yüksek grafik detaylarında World of WarcraftLeague of Legends, Team Fortress 2 ve Counter Strike: Global Offensive gibi oyunları oynayabilecekleri ve öte yandan bunun için 1.000 dolar civarında para harcayabilecekleri bir sistem kurmayı denemişler. Ayrıca hazırladıkları sistemde Assassin's Creed UnityCall of Duty: Advanced Warfare ve Far Cry 4 gibi oyunların testini de yapmışlar.

0 yorum:

Yorum Gönder