About Me

31 Aralık 2014 Çarşamba

Sony, İndirimleri Uzattı

Yılın son günlerinde çoğu firma gibi Sony'de çeşitli indirimler yapmıştı. Ancak gerçekleşen siber saldırılar sonucu PSN'in kapalı olması sebebiyle oyuncuların bir kısmı bu indirimlerden yararlanamadılar. Sony'de bu mağduriyeti gidermek için bugün bir açıklama yaptı.
psn-indirim
İndirimde Neler Var
Grace Chen tarafından PS Blog üzerinden yapılan açıklamaya göre flaş indirimler 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı. Noel indirimleri ise 6 Ocak tarihine kadar sarkıtıldı. Flaş indirimlerde Destiny , Dragon Age: Inquisition ve NBA 2K15 yer alıyor.
Noel indirimlerinde ise en dikkat çekici indirimlerin başında Metro Redux'ta gerçekleşmiş. Ayrıca oyunları ayrı ayrı da satın almanız mümkün. Ayrıca Angry Birds: Star Wars'ta çılgın indirim yapılan oyunlardan bir tanesi. Ne kadar satın almak isterseniz o size kalmış tabi ki.
Ayrıca Call of Duty: Advanced Warfare, FIFA 15, Watch Dogs , The Evil Within ve Another World'de göze çarpan diğer oyunlar. İndirimlerin tamamına PS Blog 'un sayfasından ulaşmanız mümkün. Ayrıca konsolunuz üzerinden de erişebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder