About Me

31 Mayıs 2014 Cumartesi

Yeni BioShock Eski Geliştiricisi Tarafından Geliştirilecek

Irrational Games'in kapanması BioShock hayranlarını yasa boğmuştu. Serinin üç oyunun da kendine has bir başarısı olması akıllara nasıl olurda seri devam etmez sorularını getirmişti.
Bugün ise Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, BioShock hayranlarını sevindirecek bir açıklama yaptı. BioShock serisinin dağıtımcısı olan Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick serinin artık stüdyoları 2K Marin'e emanet olduğunu duyurdu.(2K Marin'in BioShock'un ilk oyununu PS3 için geliştirdiğini ve BioShock 2'nin yapımında da yer aldığını hatırlatalım.)
Açıklamasında Strauss Zelnick şöyle konuştu:
"Bize göre BioShock çok önemli ve kesinlikle odaklandığımız bir konu. Artık 2K Marin'in önderliğinde ilerleyecek bir konu."
"Her ne kadar daha fark edilmemiş olsa da bence BioShock serisinde çok fazla avantaj ve yaratıcılık yer alıyor. Ve gelecekte cevaplayacağımız soru ise "Bu yaratıcılığa nasıl sadık kalırsınız?" olacak.
Take-Two CEO'su Strauss Zelnick'in sözlerinden anlaşılan yeni bir BioShock oyunu planlanmaya başlanmış. Bakalım seri bu sefer bizi hangi diyarlara götürecek?

0 yorum:

Yorum Gönder