About Me

29 Mayıs 2014 Perşembe

Steam Kontrolörü'nün Çıkışı 2015'e Kadar Ertelendi

Valve'ın herhangi bir ürünü gecikmeden piyasaya çıkmıyor, bunun hepimiz farkındayız. Ancak sürekli ürünlerinin gecikmesine alışmamız, bizim hayal kırıklığı yaşamadığımız anlamına gelmiyor. 
Valve'ın kendi üretimi oyun kontrolörü Steam Controller en erken 2015'in ilk çeyreğinde hazır olacağı açıklandı. Şu sıralar Steam Oyun Konsolu ve kontrolörleri için çalışan Valve, kullanıcının en iyi oyun deneyimini sağlayabilmesi için geliştirmeler yapıyor.
Steam Topluluğu'na konuşan Eric Hope'dan durumla ilgili şöyle bir açıklama geldi:
"Steam Topluluğu'ndan, piyasaya çıkacak olan Steam Makineleri ile ilgili geliştirmelerimizin sorulduğu e-mailler alıyoruz. Bu konuda heyecanlanmanız harika, yaptığımız çalışmalar doğrultusunda sizi bekletiyoruz ancak bu kadar beklettiğimize minnettar kalacaksınız. Bu kadar heyecanlı kitleye hızlıca bir açıklama yapmak isterim: Kablosuz kontrolör prototipleri üzerinde çalışıp, canlı oyun testleri yapıyoruz. Sektörün profesyonellerinden tutun da zorlu oyuncular ve klasik oyunculara kadar test aşamasında bize eşlik edenler var. Böylesi bir kalabalıkla çalışıyoruz ki geri dönüşler bol olsun biz de buna göre geliştirmelerimizi yapalım, ürünü daha da iyileştirelim. Tabii, bu geliştirmeler bizi biraz meşgul tutuyor. Gerçekçi olmak gerekirse, ürünü 2014 değil, 2015'te piyasaya çıkarmayı düşünüyoruz."

0 yorum:

Yorum Gönder