About Me

31 Mayıs 2014 Cumartesi

Guerrilla Games'in Yeni Devasa RPG Oyunu İle İlgili İddialar Ortaya Çıktı

Killzone serisinin arkasındaki geliştiricisi ekip Guerrilla Games'in Sony'nin konsolu PlayStation 4'e özel bir devasa RPG geliştirdiği dedikoduları oyun dünyasında uzun süredir dönüyor. Bugün ise güvenilir bir kaynaktan oyun ile ilgili yeni iddialar ortaya çıktı.
Daha önce Battlefield Hardline'ı ortaya çıkaran, Quantum Break'in çıkış tarihini bize veren ve de Halo 5'in tam ismini duyuran bu kaynak bugün ise Guerrilla Games'in yeni RPG'si hakkında konuştu.
Kullanıcı adı "shinobi602" olan kaynağa göre Guerrilla Games'in yeni RPG'si egzotik ve yemyeşil bir çevreye sahip olacak. Bu ormanda görülmemiş egzotik yaratıklarla birlikte robot dinozorlar yer alacak. Yine aynı kaynağa göre böyle bir çevrede kızıl saçlı kadın bir ana karakteri kontrol edeceğiz.
Şimdilik bir iddiadan öteye gidemeyen bu bilgilerin gerçek olup olmadığını öğrenmek için uzun süre beklememiz gerekebilir. Zira oyunun E3 2015'te tamamen tanıtılıp 2015 sonbaharında piyasada olması bekleniyor.Ama şanslıysak yaklaşık on gün sonra start alacak olan E3 2014'te yeni oyun ile ilgili bir fragman görebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder