About Me

27 Mayıs 2014 Salı

Bu Sene E3'te Agent'ı Görebilecek Miyiz?

Rockstar'ın 2007'de PlayStation 3 için duyurduğu Agent'tan bildiğimiz gibi "hala" bir ses seda yok. O zamandan beri gündeme düşen isim hakları oyun ile ilgili tek haberler olduğundan acaba oyun hiçliğe mi yuvarlandı?
Take-Two'nun bu sene mayıs ayında oyun için isim haklarını yeniletmesi oyuncular için ufak bir umut oldu. Endüstri adına hakların yenilenmesi çok da ortalığı ayağa kaldıran bir haber olmasa da, senenin içerisinde E3 diye bir gerçek var değil mi? 
Rockstar'ın sitesinde oyun hala "yakında gelecek" listesinde olsa da sabır taşıda biraz çatladı efendim. Agent'ın da bir şehir efsanesine dönüşmesini gerçekten istemiyoruz.
Take-Two ay içerisinde yaptığı yatırımcı toplantılarıyla da ilgiyi biraz üzerine çekmiş durumda. Rockstar'dan şimdiki jenerasyon için planlanan oyunun 2015 Mart ayında çıkacağı duyurusu gelse bile artık kayda değecek bir şeyler de istiyor insan.
Tam da bu yüzden oyuncular ve yapımcıların da bir kısmı bu sene haziranda gerçekleşecek E3 fuarında Agent'tan ufak bile olsa bir parça görmeyi umuyorlar. İnancımızı kaybetmeden bir beklenti içinde olmak yapabileceğimiz tek şey gibi görünüyor!
Agent zamanında PS3 için planlanmış olsa da, şimdiki jenerasyonu da göz önüne alacağı düşünülüyor. Hatta oyun artık bir Sony exclusive'i olmaktan çıkmış bile olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder