About Me

23 Ağustos 2014 Cumartesi

Windows 9 Sandığımızdan Daha Yakında Olabilir

Microsoft'un Windows 9 için teknoloji ön gösterimi bu eylülde gelecek gibi görünüyor ve bu sefer Windows 9'un ilk denemesi halka açık yapılacak.
Yabancı telnoloji basınlarında ve Microsoft'un kaynaklarında bahsi geçen 30 Eylül'de gerçekleşecek lansman etkinliği sadece geliştiricilere gösterilmek yerine halka da nelerin değiştiğini sunmak üzere gösterilecek. Özellikle Windows 8'in başarısızlığından sonra 9'da ne gibi şeylerin telafi edildiği en çok kullanıcıların dikkatini çekecektir.
Şimdilik 9 hakkında bildiğimiz şeyler sınırlı; Başlat menüsü tamamen geri döndü, program listeleri ve bunların birleşiminde ufak değişiklikler var. Ayrıca bu değişiklikler yakında 8.1'e de gelecek böylece ne olduğunu daha iyi anlayabileceğiz.
Windows 9 ayrıca standart masaüstü uygulamalarını pencere boyutunda açabilecek, böylece Başlat ekranı ve masaüstü üzerinden erişilen programların bir farkı kalmayacak. (Skype gibi)
Microsoft'un 8'den sonra hatalarını telafi edeceğini umalım ve tüm PC kullanıcıları için 7'de olduğu gibi performans dostu bir işletim sistemiyle karşılaşmak üzere diyelim. Bizimle kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder