About Me

23 Ağustos 2014 Cumartesi

The Witcher: Battle Arena'nın Beta Kayıtları Başladı

u sene içinde duyurulan en ilginç oyunlardan bir tanesi şüpheniz The Witcher: Battle Arena'dır. CD Projeckt Red tarafından geliştirilen ve RPG türünün en iyi örneklerinden bir tanesi olan The Witcher serisinin MOBA oyununa dönüşeceği açıklanmıştı. Battle Arena ismiyle çıkacak olan bu yapımın daha ilginç yanı ise oyunun iOS, Android ve Windows Phone platformları için çıkacak olması.
Battle Arena'nın aldığı ilk yorumlara bakarsak mobil platformlar için harika bir oyun bizleri bekliyor. Bir çok yorumda PC rahatlığının yakalandığı söylenilirken oyunun tamamen ücretsiz olacağını söylemek gerek. CD Projeckt'in yaptığı açıklamalara bakarsak oyun "tamamen" ücretsiz olacak. Yani oyun içi satın alma sistemi dahi oyunda yer almayacak. Oyuncuların gelişim sağlaması için oyunu oynaması yetecek.
Merakla beklenilen bu oyunun beta aşamasına ise çok yakın bir zaman sonra geçilecek. Tablet ve telefonlar üzerinden katılabileceğiniz bu beta aşamasına başvurmak için bu adrese tıklayıp  bilgilerinizi girmeniz yetecek. Oyun için yayınlanan son videoyu ise hemen aşağıdan izlemeniz mümkün.

0 yorum:

Yorum Gönder