About Me

23 Ağustos 2014 Cumartesi

Advanced Warfare'in PS3 ve Xbox 360 Versiyonunu Başka Bir Stüdyo Geliştirdi

Bu senenin Call of Duty oyunu Advanced Warfare, emin adımlarla gelmeye devam ediyor. Her sene yakaladığı satış rakamlarıyla haberlerimize konuk olan oyun, bu sene yenilenen grafik motoru ve sağlam hikayesiyle çok daha ciddi. PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için geliştirilen oyunun PS3 ve Xbox 360 versiyonuna dair bugün bir açıklama geldi.
Advanced Warfare'in açıklanmasından sonra oyunun PS3 ve 360 versiyonlarının başka bir ekip tarafından geliştirildiği söylentileri çıkmıştı. Buna dair bu güne kadar resmi bir açıklama görememiştik. Ancak Advanced Warfare'in geliştiricisi Sledgehammer, oyunun bu versiyonlarının High Moon Studios'un ellerinden çıktığını söyledi.
Daha önce geliştirdiği başarılı Dead Pool oyunuyla bir çok oyuncu tarafından sevilen High Moon, oyunu PS3 ve Xbox 360'a portlamış bulunuyor. Bu kararın alınmasında ise asıl geliştirici olan Sledgehammer'ın gerçek bir yeni nesil oyun geliştirme isteği bulunuyor. Oyuna dair yayınlanan son videosu ise hemen aşağıdan izlemeniz mümkün.

0 yorum:

Yorum Gönder