About Me

30 Ağustos 2014 Cumartesi

Telltale Games'in Game of Thrones Oyunun İsmi ve İlk Detayı Açıklandı

Tales from the Borderlands çıkışına ya da The Walking Dead Season 2'nin bitişine yaklaştığımız şu günlerde Telltale Games'in en çok beklenen oyunu kuşkusuz kısa süre önce duyurduğu Game of Thrones video oyunu.
Milyonların romanlarını hatim ettiği ve dizisini soluksuz izlediği Game of Thrones serisinin video oyunun ismi bugün Telltale Games'in Twitter hesabı üzerinden açıklandı. İsmi "Game of Thrones: A Telltale Game Series" olarak açıklanan oyunun zamanla sadece Game of Thrones olarak anılacağına şüphe yok.
Roman serisinin A Dance With Dragons adlı beşinci romanının 38. bölümünden "…trackers and hunters sworn to Deepwood with clan names like Forrester and Woods, Branch and Bole" alıntısını yapan Telltale Games'in Twitter hesabı oyunun bu kitaptan bir bölümü konu alacağını çaktırmış oldu.
Game of Thrones: A Telltale Game Series'deki ana karakterinin alıntıda geçen ve ne TV dizisinde ne de romanda detayları açıklanmayan Forrester ailesinden biri olabileceği düşünülüyor. Ayrıca atılan Tweet'in sonunda yer alan Iron from Ice etiketi de oyunun War of the Five Kings zamanındaki demir adaları ile kuzeyin savaşını konu alabileceği ihtimalini ortaya çıkardı.

0 yorum:

Yorum Gönder