About Me

27 Nisan 2014 Pazar

PlayStation 4'ün 2014 Oyunları

Yeni nesil yeni nesil diye bugüne kadar çokça konuştuk, dilimize bir zarar gelmediği sürece de konuşmaya uzun bir süre devam edeceğiz gibi duruyor. Ama dikkat ettiyseniz yeni nesil konsolların çıkışından bu yana oldukça fazla konuşulan bir konu var: Konsolların kendisi!
Şimdi aranızda ne konuşulacaktı ki diyenler olacaktır. Tabii ki yeni nesil cihazların konuşulması normal ama insan bir durup bakınca aklına bir soru geliyor, "Yahu biz bu cihazlarda ne oynayacağız?!"
Eminim yeni nesil almayı düşünen pek çok insanın kafasında hangi oyunları oynayabilirim sorusu yer ediyordur. Bugüne kadar PS4'e çıkmış tüm dikkat çeken oyunlarla ilgili görüşlerimizi gerek inceleme yazılarımız, gerekse de video programlarımızla bugüne kadar sizlere aktardık. Şimdiyse sırada çıkacak oyunlara değinmek var. Bulunduğumuz yıl içerisinde henüz çıkışını gerçekleştirmemiş PlayStation 4 oyunları arasından dikkatimizi çekenleri sizler ile kısa kısa paylaşacağız. Bu oyunların içerisinde henüz duyurulmamış fakat çıkmasına kesin gözüyle bakılan oyunlar da yer alacak (FIFA 15 gibi). 
İlk olarak çıkış tarihi kesinleşmiş oyunlara, sonrasında 2014 içinde çıkacağı duyurulmuş fakat kesin tarihi olmayanoyunlara, en son ise duyurulmamış fakat çıkmasına kesin gözüyle bakılan oyunlara değineceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder