About Me

27 Nisan 2014 Pazar

GTA 5 PC Versiyonu için 700.000 İmza Toplandı

2013'ün Eylül ayında konsollar için çıkışını gerçekleştiren GTA 5, çoğu oyuncunun hala odak noktasında; özellikle tek bir soruyla: 
"GTA 5 PC'ye ne zaman çıkacak?"
Rockstar'dan bu konuda hala açıklama gelmeye dursun, PC oyuncuları kendi çabalarıyla GTA 5'i PC'ye çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 
Oyunun PC'ye çıkması için oyuncular tarafından toplanan imza sayısı 700.000'e yaklaşmış durumda. Daha önce Dark Souls'un PC versiyonu için yaklaşık 100.000 imza toplanmış ve ardından yapımcı firma Namco, oyunu PC'ye çıkartma kararı almıştı. Ancak GTA 5 için bunun yedi katı kadar imza toplanmasına rağmen Rockstar bu konuda sessizliğini korumayı sürdürüyor. Peki sizce Rockstar, GTA 5'i PC'ye çıkartacak mı? Daha da önemlisi çıkartacaksa ne zaman çıkartacak?
Bu soruyu sorduğumuz zaman akıllar ister istemez serinin bir önceki oyunu GTA 4'e gidiyor. GTA 4 konsollara çıkış yapmasının ardından tam 217 gün sonra PC için de gelmişti. Peki GTA 5 konsollara çıkış yapalı kaç gün oldu dersiniz... Tam 218 gün. Ve hala oyunun PC versiyonu hakkında resmi bir gelişme bulunmuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder