About Me

13 Mart 2015 Cuma

Titanfall 2, PS4, Xbox One ve PC İçin Duyuruldu

Eski Infinity Ward çalışanları tarafından kurulan Respawn Entertainment tarafından geliştirilen FPS oyunu Titanfall, büyük kitlelerce oynanmaya devam ediyor. Türe getirdiği yeni bir bakış açısıyla oldukça beğenilen ilk oyun PC ve Xbox için piyasaya sürülmüştü. Bugün resmi olarak Titanfall 2Playstation 4 içinde duyuruldu.
Önceden Çıtlatıldı
Bundan bir ay önce Titanfall 2 muhtemelen Playstation 4'e de gelecek haberini sizlerle paylaşmıştık. O haberde oyunun dağıtımcısı EA'in finans müdürü yeni oyunun multi-platform çıkabileceğine dair açıklamalar yapmıştı: "Geçtiğimiz sene [Titanfall] sadece Xboxtaydı. Gelecekte - henüz açıklamadık ama- başka Titanfall oyunlarımızda olacak. Muhtemelen oyun tek bir platformla sınırlı kalmayacak. Sanırım bu bizim için daha pozitif bir yaklaşım."
Bugün ise geliştirici stüdyonun kurucusu Vince Zampella, ismini vermekten çekinse de ikinci oyunun geliştirme sürecinin başladığını söyledi. Muhtemelen Titalfall 2 ismiyle çıkacak olan oyunun sadece Xbox ile sınırlı kalmayacağını da sözlerine ekledi. Röportaj yaptığı siteye göre ise yeni oyunun PC, PS4 ve Xbox One için çıkması kesinleşmiş durumda. Playstation 3 ve Xbox 360'a dair açıklama ise henüz yapılmış değil.

0 yorum:

Yorum Gönder