About Me

13 Mart 2015 Cuma

Türk Oyunu Rop Muhteşem Bir Çıkış Yaptı

Türk oyunlarının mobil platformlarda yakaladığı başarı göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Daha önce onlarca oyunumuz büyük başarılar yakalamış ve Dünya çapında şöhret kazanmıştı. Bunlara bir yenisi daha eklenmek üzere. Yunus Ayyıldız tarafından geliştirilen bulmaca oyunu Rop, muazzam bir çıkış yakaladı.
Deneme Şansı Yakalamıştık
Daha önce Pop to Save ve Joinz gibi oyunlarla karşımıza çıkan Yunus Ayyıldız, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni oyununu yayınlandı. Şu an için iOS platformunda oynanabilir olan Rop, yakın zaman sonra Android içinde piyasaya sürülecek. Darklings isimli oyunuyla büyük başarılar yakalayan MildMania tarafından yayınlanan oyun, piyasaya çıktığı dakikadan bu yana büyük ilgi görüyor. Çıkar çıkmaz App Store editörleri tarafından Avrupa ve Amerika başta olmaz üzere tüm Dünya'da tanıtılan oyun, İngiltere'de en iyi ücretli oyun kategorisinde ikinci sıraya kadar yükseldi.
Temelde bir puzzle oyunu olan Rop, 18 altıgen zemin üzerinde var olan bir birine bağlı diğer altıgenleri belirli bir şekle getirmeye çalıştığımız bir oyun. Her bölümde bizlere başka şekiller sunuluyor ve 77 farklı bölümde zorluk giderek artıyor. İlerleyen günlerde başarısını katlamasını temenni ediyoruz oyunun.

0 yorum:

Yorum Gönder