About Me

13 Mart 2015 Cuma

Blizzcon 2015 Duyuruldu

Oyun dünyasının en iyi fuarları arasına giren BlizzCon bu sene de kasım ayında her sene olduğu gibi büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Adını oyun sektörüne Warcraft, Starcraft, Diablo gibi oyunlarla altın harflerle yazdıran Blizzard, bakalım bu sene karşımıza ne gibi gelişmelerle çıkacak.
blizzcon 2015- Blizzard
Şöyle Warcraft 4 Falan Açıklansa Mesela Güzel Olmaz Mı?
 Bu sene de geçen senekine benzer bir tarihte 6-7 Kasım'da Los Angeles Anaheim Convention Center'da yapılacak olan fuarın biletleri, önümüzdeki nisan ayında iki parti halinde satışa sunulacak. İlk parti biletler 15 Nisan ikinci partinin ise 17 Nisan'da 199 dolardan satışa sunulacağı biletler muhtemelen her sene olduğu gibi alıma açıldıktan kısa bir süre sonra tükenecek, şimdiden gitmek isteyen, durumu el veren arkadaşlar varsa özellikle saat farkına da dikkat ederek satışa çıktığı anda biletini almasını öneriyoruz. 
Ama gidemeyen arkadaşlar da çok üzülmesinler Blizzard geçen sene, doğrudan fuara gelemeyecek katılımcılar için internet üzerinden alacakları bir biletle canlı izleme şansı sunmuştu. Şu ana kadar buna dair bir açıklama gelmese de, Blizzard muhtemelen bu sene de aynı şekilde bir uygulama izleyecek. Şimdilik Virtual Ticket olarak anılan bu biletlerin fiyatlarına dair bir açıklama gelmese de gelecek günlerde açıklanması bekleniyor. Virtual Ticket sistemi iyi ya olmadı 3-5 arkadaş girilip bir evde seyredilebilir, fena fikir değil hani.
Klasikleşen Blizzard oyunlarına dair açıklamalara, cosplay gösterilerine ve çeşitli konserlere ev sahipliği yapacak fuar ayrıca StarCraft 2 ve Hearthstone gibi oyunların turnuvalarına da sahne olacak. Ayrıca geçen sene kapanış konserine Metallica'yı çıkartan şirket bakalım bu sene nasıl bir kapanış programı izleyecek.

0 yorum:

Yorum Gönder