About Me

5 Aralık 2014 Cuma

The Crew İlk Gün Yaması Yayınlandı

Ubisoft'un heyecanla beklenen oyunu The Crew çıkış yaptı ve Fransız şirket oyun için ilk gün yamasını yayınladı. Değişiklik listesine göre yama; oyuncu eşleştirme sorunlarını gideriyor, performans geliştirmeleri içeriyor ve stabilite sağlıyor.
En göze batan düzeltmeler, oyun çökme sorunlarının düzeltilmesi, oyun eşleştirme sorunlarının giderilmesi, çeşitli durumlarda yapay zeka davranışlarının geliştirilmesi. En büyük değişiklikler ise oyunun çevrim içi moduna geldi. Oyuncuların takımlara girememesi, takım listelerinde görünmemeleri, oyuncu adlarının "unknown" olarak görünmesi, 2 dakikayı bulan yükleme ekranları gibi çeşitli sorunların bu yama ile giderildiği belirtildi.
Ayrıca satın alınan DLC'lerle gelen eşyaların kilidinin açılması sırasında oluşan sorunların giderildiği, başarım ve ödül sistemi sorunlarının halledildiği, PVP oyunlarda konuşma seçeneğindeki sıkıntının düzeltildiği ve daha birçok irili ufaklı sorunun çözümlendiği açıklandı. 
İlk günden yayınlanan böyle kapsamlı bir yama, oyunu bekleyenlerin ve sorunlardan müzdarip olanların sıkıntılarını giderse de, keşke oyunu çıkartmadan önce bu sorunlar halledilseymiş demekten de kendimizi alamıyoruz. Tam olarak hazır olmayan oyunların çıkmasına son zamanlarda oldukça alışmış olsak da (bkz: FM 2014), Ubisoft ilk günden oyuncular için elinden geleni yaptığını bizlere gösterdi.

0 yorum:

Yorum Gönder