About Me

24 Ekim 2014 Cuma

Far Cry 4'te Koca Ayak Yetilere Dikkat! (Season Pass Detayları)

Far Cry 4 Season Pass detayları Ubisoft tarafından paylaşıldı.
İçerisinde yeni bir DLC ve Yeti avlama macerası sunacak Season Pass içeriği için açıklanan detaylar şu şekilde:
The Syringe: Oyunun çıkışında sadece Season Pass alanlar için açık olacak bu görev, Pagan Min güçlerinin elindeki az bulunan formülleri almak üzerine kurulu olacak. İster single istersek de co-op olarak oynanabilecek.
Escape from Durgesh Prison: Ajay ve Hurk'u Yuma hapishanesinden kurtarmak için takım arkadaşlarınızla birleşerek oynadığınız bir görev olacak.
Hurk Deluxe Pack: İster single ister co-op oynanabilecek 5 görev veren bu pakette "Zıpkın Silahı" gibi özel silahlar ve ekipmanlar da olacak.
Overrun: Takım arkadaşlarınızla birlikte PvP mücadelesine girdiğiniz bu modda, elinizde tuttuğunuz bölgeleri koruyarak düşmanlara karşı savunmanız gerekecek.
Valley of the Yetis: Aslında biraz korku ve craft üzerine giden bu modda Ajay'ın helikopteri Himalayaların korkutucu eteklerinden birine çarpıyor. E, Ajay olarak bize de yapacak birkaç şey kalıyor: Sığınak güçlendirmek için ekipman geliştirmek, keşif yapmak ve geceleri korunmak. Kimden mi? Yetilerden. Koca Ayak Yetiler bu modda geceleri sizin peşinizi bırakmayacak.

Nasıl? Size bir oyunu ya da birkaç oyunu çağrıştırdı mı?
Season Pass alanları bekleyen modlar bu şekilde. Tatmin oldunuz mu bilemiyorum fakat Yetilerin yer aldığı mod oldukça ilginç duruyor. Konsept açısından olmasa bile Far Cry 4'ün içerisinde böyle bir şey sunmalarını ilginç buldum. Bekleyip göreceğiz.
Avrupada 24 Euro'dan satışa sunulan Season Pass ile listelenen tüm DLC'ler sizin olacak.
Far Cry 4 PC, PS4, PS3, Xbox 360 ve Xbox One'a 18 Kasım tarihinde çıkacak.

0 yorum:

Yorum Gönder