About Me

31 Temmuz 2014 Perşembe

Xbox One'ın Türkiye Satış Fiyatı ve Ön Sipariş Fırsatları

PlayStation 4'ten sonra merakla beklenen yeni neslin diğer yarısı Xbox One 5 Eylül 2014'te Türkiye'de piyasaya sürülecek. Konsolun çıkış detaylarıyla birlikte ön sipariş fırsatları da oldukça iştah uyandırıcı.
Xbox One'ın ön siparişleri 21 Temmuz'da başlıyor ve 5 Eylül tarihlerine kadar sipariş edenler sadece ön siparişe özel 450 TL değerinde FIFA 15 ve Forza 5'e de sahip olacaklar. Ayrıca yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de Xbox One Day 1 (ilk gün özel paketi) paketi satışa sunulacak.
Ön sipariş fırsatı ve Day 1 paketi kapsamında iki özel sipariş paketiyle karşılaşıyoruz;
  • Day 1 - Xbox One, Kinect, Kulaklık, Day 1 Kontrolör, Day 1 Achievement, FIFA 15, Dance Central ve Spotlight. - 1999 TL
  • Normal Ön Sipariş - Xbox One, Kulaklık, Kontrolör, FIFA 15 ve Forza 5. - 1599 TL
Ön sipariş imkanlarını ülkemizde de görmek oldukça heyecan uyandırırken Xbox One'ın neredeyse tüm hünerlerini de görebilecek olmak gurur verici. Tamamen Türkçe bir arayüzle, sürekli güncellemesi nedeniyle vaat ettiği neredeyse tüm özelliklerin ülkemizde de çalışacağını düşünüyoruz. Şimdilik sadece ses komut özelliğine bir açıklama getirilmedi.
Xbox One'ın gün geçtikçe Türkiye'de resmiyet kazanmasıyla yapılacak açıklamalar olacağını düşünüyoruz, bizleri takipte kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder